© 2016 Smitek AS

T-CART

CLASSIC 4-HJULSVOGN
T-Cart Mini
T-Cart Tempo med høy sete rygg
Show More

        Kr 54.000 inkl mva

T-cart Classic er en spesialutviklet vogn for trening av travhester. Ved å trene riktig med T-cart unngår man de vanlige skadene på ben som følger med tradisjonell løpstrening. Belastning og treningseffekt for hesten reguleres med regulerbare skivebremser på alle fire hjul. Når bremsebelastningen oppheves vil hesten kunne strekke ut og øke skritt-lengden.

 

Med T-Cart Classic introduseres en skånsom og super-effektiv trenings-mulighet for alle travhester.


Bredde: 1500 mm
Høyde: 1160 mm

Lengde: 2630 mm eks. drag
Vekt: 300 kg

Tilleggsutstyr:

Unghest bøyle:               Kr 3.125 inkl mva
Baksete komplett:        Kr 5.250 inkl mva
Kjettinger:                         Kr 550 inkl mva

       Kr 40.000 inkl mva

T-cart Mini er utviklet for å kunne trene travhester på en effektiv og skånsom måte. Belastning og treningseffekt for hesten justeres med regulerbare skivebremser på alle fire hjul. Trekkraften hesten må gjøre, leses av på manometeret og dermed kan man enkelt tilpasse belastningen på hver enkelt hest.

 

Med T-cart Mini introduseres en skånsom og supereffektiv trenings-mulighet for alle travhester.

Bredde: 1400 mm
Høyde: 1100 mm
Lengde: 2100 mm eks. drag
Vekt: 186 kg

         Kr 19.000 inkl mva

T-Cart Tempo er en speedcart utviklet for å gi hest og kusk en så behaglig treningstur som mulig. Vogna har uavhengig fjæring på hjulene, for å gi minst mulig slag til hest og kusk på dårlig vei. Hjulene er også skråstillt for meget god stabilitet. Støtdempere kan justeres etter vekt på kusk. Utrolig enkel på- og avstigning. Setet kan justeres trinnløst opp/ned og forover/bakover, veldig enkelt og uten bruk av verktøy.

Vogna har spesialutviklet sprutskydd, som er veldig støysvak mot grus og steinsprut. Quick Hitch-feste på dragene for enkel festing av sele. Tempo er helt smørefri, og alle bevegelige deler har tette kulelager. Vogna leveres med originale speedcart hjul, eller de kraftigere Roadcart-hjulene, begge i rustfritt stål. Leveres standard i rød og blå farge.

 

Bredde: 1370 mm
Lengde: 3200 mm
Vekt: 62 kg

TANDEM
SPRINTER
Show More

         Kr 19.000 inkl mva

Ønsker du å drive opplæring eller gi kunder gode travopplevelser er vår nye tandemvogn valget. Garanterer at det vil være en stor opplevelse for de som ønsker å prøve. Passer perfekt til opplæring i skolesammenheng. Egner seg godt på sponsordager og i grønnhelse. Det er en stor opplevelse å sitte bak i 40 km/t!

Bredde: 1350 mm.

Lende: 3400 mm.

Vekt m/hjul: 81 kg.

        Kr 19.000 inkl mva

T-Cart Sprinter  er en rask treningsvogn produsert i rustfritt stål, noe som gjør at den holder seg like fin i årevis. Den passer like godt til rolige treningsturer som hurtigkjøring på bane. T-Cart Sprinter har fjæring på setet, og både sete og fotsteg kan justeres i lengderetningen slik at den passer til stor og liten kusk.

 

Vognen leveres med  sidestenger og Quick Hitch fester.

Bredde: 1600 mm
Lengde: 2750 mm
Vekt: 30 kg